Október 2011 - Ešte sa mi ani nestačili vyvetrať vibramy z Raxu a už som ich opäť vzal na prechádzku do Rakúska - pre zmenu pohorie Schneealpe a kopec Windberg. Na písmenkách budem usilovne pracovať. Obrázky sú k dispozícii

September 2011 - tak sa nejak stretla sobota so sobotou, počasie sa nezbesnelo a tak došlo aj na Rakúsko. Vybrali sme sa opäť na Rax, kde sme okúsili aj nejaké tie feraty - Barenlochsteig a Gamsecksteig. Popis pribudne čoskoro. Vlastne už pribudol, dodatky jedine vtedy, ak by ma ohrozovali nejaké nové spomienky. Fotky z Barenlochsteigu a Gamsecksteigu sú zverejnené

September 2011 - dovolenka v štúdiách Paul Marie v dedine Analipsi na Kréte sa už konala, takže na stránke sa objaví čoskoro... Zatiaľ prehľad ciest v GPS sekcii na stiahnutie a fotografie. Na ostatnom sa usilovne pracuje.

August 2011 - trochu z prechádzky Králickou tiesňavou ku Králickému vodopádu. Fotky sú na stránke.

August 2011 - výlet do Súľova.  Fotky k dispozícii.

August 2011 - Rakúsko sa z rôznych príčin presúva z jednej soboty na druhú a z druhej na tretiu (a tak ďalej)... Navyše dovolenkológovia hlásia na september únik studenej fronty až na Krétu do strediska Analipsi, štúdia Paul and Marie. Moc toho na internete okolo tohto pobytu zatiaľ nie je, takže ani vy nečakajte niečo svetoborné :-). Postrehy, poznatky a nejaké fotky až po návrate.

August 2011 - Stránka z dovolenky v hoteli Blue Jay Beach na Kose je už viac-menej hotová, skôr by som povedal že viac, ale nejaké veci sa ešte môžu doplniť.

Júl 2011 - dovolenka v hoteli Blue Jay Beach v stredisku Marmari na ostrove Kos je za nami. Popisy sa budem snažiť priebežne dopĺňať.

Jún 2011 - najnovšie tamtamy hovoria, že odlet na Kos je večer a odlet z Kosu vo veľmi skorú rannú hodinu. Okrem toho sa rysuje aj nejaké to Rakúsko, takže uvidíme.

máj 2011 - krach Grécka, najnovšie aj sopka hrozia...

7.1.2011 - zdovolenkovieva sa. Tento rok nás zatiaľ čaká návrat na grécky ostrov Kos, do hotela Blue Jay Beach v stredisku Marmari na ostrove Kos - teda dúfam.